Ботев картотекира Грънчаров, но не и Анисе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
10:54 / 02.07.2013
5711
В последния момент ръководството на Ботев картотекира централния защитник Бобан Грънчаров, но мадагаскарецът Абел Анисе увисна за гостуването на Астана.

Вчера късно след обяд шефовете на "канарчетата" уредиха македонеца, независимо че той трябваше да бъде одобрен за виза на летището в Казахстан. Така със сигурност Бобан Грънчаров ще вземе участие в мача от Лига Европа.

Шефовете на Ботев, след като бяха решили след мача срещу Астана в Казахстан да продължат подготовката си в Бургас, размислиха и ще дадат почивка. Играчите ще се приберат по родните си домове за ден-два, пише "Тема спорт".

Стана ясно също, че исканият и от Левски правителствен самолет е бил отказан и на "жълто-черните" за пътуване до Казахстан. Мотивът бил, че се води разследване за полетите му и не е удачно да бъде използван от футболен клуб.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).