Треньорът на Астана: Разузнавам Ботев по интернет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:55 / 28.06.2013
3077
Треньорът на Астана Мирослав Беранек заяви, че за момента не е наясно с качествата на Ботев.

"В момента правим всичко възможно да разузнаем съперника, тъй като разбрахме доста късно, че ще играем с Ботев Пловдив. Все още събирам информация и затова не мога да кажа много за противника. Все още не знам слабите и силните му страни, с каква тактика играе, какъв стил изповядва, с качествата на футболистите му. Благодарение на интернет обаче можем бързо да съберем информация и да видим как развиват атаките си, как рушат тези на противника, да попълним необходимите си статистически данни."

"Ние също се постарахме да подсилим тима си - подписахме с халфа Бауржан Исламхан и със защитника Елдос Ахметов. В момента изчакваме да видим дали УЕФА ще ни разреши да ползваме последния срещу Ботев. Ако отстраним българите, ще се подсилим още. Имаме варианти да привлечем и чуждестранни футболисти. Засега обаче не обмисляме продажби, защото имаме проблеми с контузени играчи", посочи специалистът пред официалния сайт на клуба.

Първият мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа между Астана и Ботев Пловдив ще започне на 4 юли в 16:00 часа българско време. Реваншът е седмица по-късно на стадион "Лазур".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).