Сашо Станков натири юноша на Тулуза

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:17 / 25.06.2013
3345
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков заяви след контролата с Хоризонт Турново, че не е доволен от показаното от страна на чернокожия нападател Алберт Фатаки и ще го освободи.

"Не съм доволен от показаното от Фатаки", заяви Станков.

"Няма да продължим пробите. На негово място ще търсим друг централен нападател. Ние имаме Мартин Камбуров, но със сигурност ще търсим още един човек в центъра на атаката. Като цяло съм доволен от контролата, в която можехме и да победим."

"Все пак сме в подготвителен период. Вижда се, че момчетата са малко тежки. Това е нормално за първи контролен мач. Имахме своите шансове да победим в този мач, но не най-важното бе резултатът. За мен той не е толкова важен."

"По-важно е как играят момчетата. И да видим какви грешки правят по време на мачовете и да видим как да ги отстраняваме. Имам изградено мнение за футболистите, които са на проби. Съвсем скоро ще вземем окончателно решение за тяхното бъдеще.

"Естествено след днешния двубой някои ще си тръгнат. Споменах вече за Фатаки. Той дори не си направим труда малко да се покаже. Доволен съм от старанието на младите в Локомотив Пловдив. Приключихме по тежките натоварвания, сега минаваме на друг режим", завърши Сашо Станков.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).