Коко Динев сложи нов финансов директор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
14:06 / 25.06.2013
8424
Собственикът на една от най-мощните фирми, извършващи таксиметрови услуги в Пловдив, е новият финансов директор на Локомотив (Пловдив), съобщава "7 дни спорт". Овакантената длъжност на "Лаута" ще заеме Деян Станев, който управлявлява таксиметровата фирма "Виайлет такси". Точно тя е и официален превозвач на Летище Пловдив, а често услугите и ползват и състезателите на Локото.

Станев още през миналата седмица е бил няколко дни на стадиона в Лаута, за да влезе в течение на нещата, свързани с работата му в клуба. Според запознати бъдещият директор досега не е заемал ръководна длъжност във футболен клуб, но е вещ в материята, с която ще се занимава.

Станев е известен в Пловдив и като един от най-близките приятели на любимеца на черно-бялата торсида Мартин Камбуров, който се завърна в Локо (Пловдив). Той е като брат на шампиона с 3-кратния голмайстор на "А" група.

Назначението на Станев ще е само част от анонсираната от близки до Коко Динев тотална промяна на управлението на Локомотив. По този начин босът искал да избегне грешките, направени от него при предишния му престой в клуба.



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).