Коко Динев: Тръгнах си, за да видят хората, че не съм аз "черното тото"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (51)
16:54 / 22.06.2013
10614
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Коко Динев заяви, че не се е оттеглил от отбора по вина на Бойко Борисов. "Не се познвам с политика (Бойко Борисов), а с човека. Уважавам го. Играли сме два пъти тенис и сме ритали два пъти футбол", това заяви Динев с студиото на предаването Дикoff.

"В устите съм на силните хора на деня, но не искам да бъда коментиран постоянно. Това не е връщане, просто останах в Локо. Аз съм си там. Бях прехвърлил акциите на преносител, новият собственик така и не ги придоби. Веселин Марешки нямаше желанието от самото начало, не му бяха познати водите. Бойко Борисов не ме е навивал да си тръгна от Локо. Аз се почувствах обиден, давах доста от себе си. Един човек да е против мен - напускам. Това е! Никога не съм се имал за човек от "черното тото". Засегнах се, това не е така. Тръгнах си и се видя, че не съм такъв човек. Плейбоят на фолк-певиците е закачил маратонките. Сега мисля само за децата си и Локото.", каза Динев.

 



Виж коментарите (51)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).