Сашо Станков иска Сержиньо и Тодоров на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
08:54 / 17.06.2013
4356
Новият треньор на Локомотив заяви, че се надява да привлече двама от бившите играчи на тима - Сержиньо и Йордан Тодоров.

"Моите врати винаги са отворени за играч като Сержиньо, казал съм го и на Константин Динев. Харесвам го много като футболист. Всичко вече е въпрос на преговори с него. Предполага, че има и други отбори от чужбина, които го искат. Той е играч, който би ми свършил отлична работа. Искам и Йорадан Тодоров. Той е мое момче и също стои като вариант", коментира специалистът.

Затова какво ще включва в селекцията на Локо Сашо Станков добави: "Чакам няколко чуждестранни играчи на проби, макар че ще ми объркат малко работата. Ще гледам бързо да чистя ненужните хора о да оставям тези, които ми хванат окото. Футболисти предлагат много, изгледах и доста дискове, на аз искам на живо да се убедя в качествата им. Противник съм на пробите, но ситуацията сега е такава, че трябва да действаме бързо, защото малко сме изостанали."

За щаба, с който ще работи и дали да очакваме нови попълнения и там, Станков заяви: "Щабът ми остава отворен единствено за кондиционен специалист, но това няма да е Марин Гъдев, с който работехме в ЦСКА през 2008-а."

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).