Без нов договор за Моралес, Краси Димитров чака

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:55 / 13.05.2008
2946
Седем преотстъпени и нови футболисти ще се явят на тестовете в Локо (Пд), които македонският наставник Драган Канатларовски ще организира след края на първенството.

На 21 май стартират десетдневните проби на игралите в Брестник - Мартин Газиев, Никола Денев и Петър Атанасов.

Добри впечатления ще се опитат да оставят и подписалите предварителни договори с Локо (Пд) играчи на Спортист (Своге) - Любомир Николов и Петър Лазаров. На „Лаута" се завръща вратарят Минко Жилков, който игра за третодивизиония Любимец.

Седморката допълват левият бек Иво Харизанов от Белите орли, който през зимата бе харесан от Ясен Петров, но до трансфер не се стигна. По-късно плевенчанинът бе освободен от „орлите", тъй като отказа да продължи изтичащия му през лятото договор.

Изпълнителният директор на Локо (Пд) Николай Курбанов каза, че президентката на клуба Галя Топалова е отказала да предложи нов договор на Даниел Моралес, който от март насам лекува контузия, а освен това е в напреднала възраст.

Все още капитанът Красимир Димитров не е стартирал преговори за удължаването на договора си със „смърфовете".

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).