Станков: Поемам Локо ако Коко се върне

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
15:26 / 10.06.2013
6604
Александър Станков ще е новият треньор на Локомотив (Пловдив), ако Коко Динев отново поеме издръжката на клуба. За това призна наставникът.

"Имах среща с Коко Динев. Познаваме се от дълги години с него. Покани ме да помогна на Локомотив в този труден момент. Аз се съгласих, но само при положение, че работя с него. Всичко ще стане ясно до сряда-четвъртък. Няма да водя първата тренировка днес. Много малко са отборите в България, чиято оферта бих приел. Но заради страхотната публика и значимостта на Локомотив съм готов да го направя.", заяви Станков.

Бившият треньор на ЦСКА работи за последно в Китай, където впечатли с работата си в Аербин. Пред нашата медия той призна, че през миналата седмица е бил близо до поемането на руския елитен Том (Томск).

"Нещата бяха много сериозни. Пътувах за преговори в Москва. Том разполага със солиден бюджет, тъй като се явява сателит на гранда Зенит. Целта на клуба е да се задържи задълго в руския ешелон, който знаете на какво ниво е. За съжаление бордът на директорите на Том предпочете за треньор Анатоли Давидов, който до този момент водеше дубъла на Зенит. Явно такова е било желанието и на босовете от Санкт Петербург. Въпреки това, разбрах, че трима от борда на Томск са били впечатлени от мен. Възможно е, ако Давидов се провали, отново да ме потърсят", заяви Станков.

Източник: sportline



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).