Марица би лесно с 3:1 Миньор (Раднево)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:02 / 11.05.2008
2252
Марица победи с 3:1 гостуващият Миньор (Раднево), пред около 200 зрители на стадиона в Кършияка. Домакините започнаха добре двубоя и още в 7-та минута Емил Стоев бе изведен на удобна позиция очи в очи с вратаря на гостите, но се забави, бе блокиран и би слабо в ръцете на стража. Гостите бързо се окопитиха и на свой ред организираха няколко опасни атаки. В 10-та минута Ангел Русев от състава на гостите нахлу от ляво и се озова сам срещу вратаря Скорчев, но Цветан Йотов притича и със шпагат успя да го блокира. В средата на полувремето дебютиращият с фланелката на Марица Антонио Цанков като по чудо не отбеляза. Все пак домакините успяха да поведат в резултата още преди почивката. Точно след половин час игра десният бек Пламен Крачунов откри резултата,след като бе най-съобразителен при меле в наказателното поле на гостите. 5 минути преди края на полувремето гостите имаха шанс да изравнят, но Атанас Лазаров изби от гол линията.

След почивката гостите все пак стигнаха до изравнително попадение дело на Борислав Иванов. Домакините се активизираха и с две попадения обърнаха резултата. В 67-та минута отново след разбъркване в наказателното поле на гостите Иван Димов отново даде преднина на маричани. Само три минути по-късно резервата Рангел Абушев изкочи сам срещу стража и го преодоля за крайното 3:1.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).