Мнозинството фенове на Локо настръхнаха срещу Коко Динев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (260)
09:14 / 07.06.2013
21696
Броени дни преди старта на лятната подготовка, напрежението на Лаута се покачва. Бившият собственик на Локомотив Константин Динев, който на практика продължава да държи акциите на клуба чрез свой приближен с лекота сложи черните очила и пробва да заяви желанието си да се завърне начело на тима, все едно не помни причините, заради които голяма част от феновете едва ли някога ще му простят.

В сладникаво интервю вчера, Динев успя да се обясни в любов в Локомотив, изтъкна колко го боли и как няма да допусне клуба да изпадне в регионалните групи. Умело вкара думи и като "единство" и "юмрук", с които на практика провокира последващите събития.

Бившият председател Мартин Вълков-Умброто пък излезе отпред да обяснява, че представлява ветераните на Локомотив и част от умерените и не толкова активни фенове, които нямат нищо против завръщането на Динев.

Това отприщи ширещата се няколко дни сред всички организирани групи и форуми ясна позиция на активните фенове на отбора, за които времето на бившият мажоритарен акционер отдавна е изтекло и няма как да бъде допуснат в рамките на спортния комплекс. Очаква се позицията им да бъде официално заявена, заедно с конкретните причини затова.

Почетният президент Христо Бонев и административният директор Атанас Узунов пък така и не са запознали "черно-бялата" общественост със случилото се през последните няколко дни, не заявяват официалната си позиция и конкретни алтернативни решения. С това патовата ситуация на Лаута се засилва, а най-голямото оръжие на локомотивската общественост - единността, е обезвредено.

Източник: LPortala.net



Виж коментарите (260)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).