Пълна каша около бъдещето на Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
09:31 / 02.06.2013
5900
Пълна каша стана около Ло­комотив Пд след потвърдено­то намерение на Веселин Марешки да се оттегли от финан­сирането на клуба. Почетният президент на черно-белите Христо Бонев удари на камък в опитите си да намери нов спонсор най-вече заради нераз­бориите около собственост­та на клуба и неговите дълго­ве.

Според източници от "Лаута" през последните дни някол­ко бизнесмени, които са помагали с пари на Коко Динев в издръжката на Локо, са щели да си ги поискат. Според запознати става въпрос за около 200 000 лева. Претенции има и бившата собственичка Галя Топалова.

Освен това няма изглед ледените отношения между Динев и Марешки да се сто­плят и това на практика бло­кира възможностите за нами­рането на изход от заплетена­та ситуация в клуба. Аптекарският бос е декларирал, че ще се откаже да иска от Локо 1.2 милиона лева, които бил отпу­снал на клуба под формата на заем за неговата издръжка, са­мо ако Константин Динев не се завърне в него.

Коко пък се чу­дел какво решение да вземе, тъй като бил увещаван от свои приятели да поеме отно­во Локо. Ако го направи, ще трябва да се разбере с феновете и да започне да изплаща дъл­говете на клуба, които са за над 2 милиона лева. Ако обаче не го направи, все по-реална е вероятността Локо да бъде пратен във В група, за да започ­не на чисто. Както стори то­ва Ботев преди три години.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).