Локо търси спешно таран

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:33 / 08.05.2008
4386
Основната цел в селекцията на Локомотив за новото първенство на "А" група ще бъде намирането и привличането на голмайстор. Това съобщи старши треньорът на отбора Драган Канатларовски. Той се аргументира с факта, че воденият от него тим трудно бележи голове и затова е необходимо да се осигури с класен нападател, който да повиши ефективността на атаката. Освен приоритетния таран "черно-белите" ще търсят и качествени халфове и защитници.

В оставащите две срещи до края на първенството на "А" група Драган Канатларовски ще дава шанс за изява на млади футболисти.

След края на настоящия шампионат завършващ на 17 май локомотивци ще продължат с тренировките от 20 до 30 май. През този период те ще изиграят две контролни срещи.
Първата е насрочена за 24 май и съперник е Марица, а втората за 28 май, като противник е аматьорския Брестник. В тези мачове шанс за изява ще получат футболисти от други тимове изявили желание да играят за Локомотив Пловдив, както юноши на клуба.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).