Високо напрежение в съблекалнята на Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:04 / 22.05.2013
3763
Обстановката в съблекалнята на Лудогорец е взриво­опасна след загубата от Левски с 0:1. Поражение­то най-вероятно ще остави разградчани с празни ръце този сезон, а с титлата ще ликуват сините.

Част от футболистите са скочили на тре­ньора Ивайло Петев. Те са възроптали срещу избра­ната тактика за мача на "Герена". Специалистът реши да изневери на сти­ла, налаган в продължение на две години, като зало­жи на пo-прибрана постройка.

Най-дейни в критиките очаквано са били българи­те. Те са нападнали освен Петев и чужденците. Причината за това е, че според тях повечето от легионерите са се скрили в мача за титла­та. Грешникът Жуниор Кишада е изпитал най-сериозно гнева на съотборници­те си. Бразилецът про­пусна 2 положения сам срещу Пламен Илиев, с които можеше да гарантира титлата на Лудогорец. Атакуван е бил и плеймейкърът Марселиньо. 28-годишният футболист през цялата кампания е далеч от формата, която показа през миналия се­зон. Липсата на жела­ние и минималните уси­лия, които полага в дефанзивен план, са преле­ли чашата на търпението на българите. Въ­преки това мястото на бразилеца в стартови­те единайсет е сигур­но, което не се харесва на останалите в събле­калнята. В центъра на събитията е попаднал и Мичел Бургзорг. Холан­децът е бил атакуван за нескопосания си опит да блокира удара на Ан­гелов, той отклони топката, а тя спря в мрежата.

Нашенците обаче смятат, че греш­ката е изцяло на Ивайло Петев, който реши да го пусне няколко мину­ти преди края. футболистите са коментирали помежду си, че треньорът е трябвало да използва Емил Гъргоров. Според тях Бадема е щял да задържи топката далеч от врата­та на Владо Стоянов, с ко­ето да сведе до минимум вероятността за подобен сценарий.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).