Христолов: Абсурд е да разговарям с Левски за трансфер на Христов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:36 / 07.05.2008
2992
Президентът на Ботев (Пловдив) Димитър Христолов реагира доста остро на поредните слухове, че Левски са отмъкнали голмайстора на "канарите" Георги Христов. Босът на жълто-черните обвини в прав текст, че всичкото това напрежение около нападателя се създава от Левски, които пускат слухове в пресата. Ето какво каза Христолов:

- Г-н Христолов, вярно ли е, че Георги Христов е футболист на Левски?

- Не. Абсолютна лъжа. В това няма нищо, ама нищо вярно.

- Твърди се, че Христов има предварителен договор със сините?

- Знам какво се твърди, но той има тригодишен договор с Ботев и нямаме никакво намерение да го продаваме на тях. Абсурд е да разговарям с Левски.

- Кой пуска тези слухове за трансфер?

- Как кой? То е ясно.

- Ръководството на Левски ли визирате?

- Разбира се. Кой друг? Те ще си платят за всичко. Да не забравят, че има Господ и рано или късно ще бъдат наказани. Ще си платят за този долен и гаден начин на действие. Явно законите и морала важат за всички, но не и за Левски. Действат по същия начин, както и при Минев. Не съм забравил за този случай, както няма да забравя и за Христов. Скоро ще си платят и вие ще разберете по какъв начин.

- Какво имате предвид?

- Помните по какъв долен начин отмъкнаха Минев. Бях в чужбина и те го взеха. Но случаят не е приключен. Няма да разкривам какво съм предприел, но скоро ще се разчуе. В заключение искам да ви кажа, че Христов няма да ходи никъде и твърдо остава в Ботев. Той е непродаваем.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).