Мъри Стоилов: Върнахме се на пътя на победата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
20:29 / 13.05.2013
4909
"Владеехме инициативата през целия двубой. Трябваше много по-рано да отбележим гол и да решим всичко. Върнахме се на пътя на победата, надявам се това да даде повече увереност на нападателите ни. Доста агресия ни липсваше днес, надявам се другия мач да изглеждаме още по-добре", коментира старши-треньорът на Ботев Станимир Стоилов след победата над Миньор Перник (2:0).

"Съжалявам за Миньор, това е отбор с традиции и хубави фенове, но за жалост най-вероятно ще отпадне от елита", призна още треньорът на.

"ЦСКА трябва да губи точки, а ние да печелим. До края ще се опитаме да спечелим максимален брой точки и ако заслужаваме, ще вземем третото място", заяви Мъри относно борбата за третото място.

Относно появилият се като резерва младок Юсеин, който замени Тодор Неделев, Стоилов заяви: "Това е бъдещето на Ботев, един отличен играч, тепърва ще му даваме още шансове".



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).