Гочо Василев: Ботев и Локо щяха да си вкарат, когато ялова крава роди

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
11:17 / 10.05.2013
8785
"Ботев и Локо щяха да си вкарат гол в това дерби и при тази игра, когато ялова крава роди, тоест никога", направи култово изказване пред "Тема Спорт" славният футболист на черно-белите Гочо Василев.

"Иначе смятам резултата от тази среща за реален. Мо­ят любим тим Локомотив подходи по единствено пра­вилния начин. Добре комплек­тован в отбрана с мисълта за контраатаки. При малко по­вече шанс можехме и да отбе­лежим гол. Иначе Ботев владееше повече инициативата, създаде повече опасни поло­жения за гол, но за това, че не отбелязаха, домакините мо­гат да се сърдят само на себе си. Все пак, за да реализираш, се изисква не само шанс, но и майсторство. А това липсва на повечето от съвременни­те футболисти. Явно трябва много да се учат. Иначе отно­во в такова дерби се видя, че никога няма ясно изразен фа­ворит и постигането на ус­пех е въпрос на мобилизация", добави Василев.



Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).