Собственикът на Ботев: Победата над Локомотив не е на всяка цена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
10:08 / 08.05.2013
5911
Собственикът на Ботев Пд Цветан Василев се съгласи да сподели своите очакванията за пловдивското дерби специално за "Тема Спорт".

"Очаквам дербито да бъде изпълнено със заряд. Вярвам, че момчетата ще се представят достойно. За нас победата не е на всяка цена. Многократно съм повтарял, че по-важно е да играят добре и да излязат от терена с високо вдигната глава под ръкоплясканията на публиката. Другото е непрекъснатият прогрес, който очевидно е факт. Никой не може да отрече, че Ботев играе добър футбол, при това с коректно отношение към всичките си конкуренти", каза банкерът, когото намерихме в чужбина. Почти сигурно той няма да бъде на трибуните за сблъсъка с черно-белите, заради бизнес ангажименти.

"Като гледам в каква форма са софийските грандове - Левски и ЦСКА, като нищо пловдивското дерби може да засенчи тяхното", продължи Василев.

"До няколко години Ботев ще играе европейски футбол, от който няма да се срамува. Все пак трябва да отчетем, че това е първа година за Ботев в елита. Че много от нещата все още не са свършени по отношение на базата, че отборът тепърва изгражда своята физиономия, своят манталитет. Но аз съм търпелив в това отношение и не правим драми и трагедии от неуспехите. Има още много какво да се желае. Ние сме реалисти и разбираме, че сме далеч още от това, което искаме да постигнем. Това, че все още има шансове да се класираме за евротурнирите допълнително мобилизра момчетата. Вярвам, че догодина отборът ще е много по-силен, отколкото тази. Няма да е фатално, ако не се класираме за Европа, както и няма да правим трагедии от това. Нещата не са поставени по този начин", завърши босът на канарчетата.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).