Треньорите на Ботев пропуснаха пресконференцията след мача

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:43 / 30.04.2008
3200
Старши-треньорът Тенчо Тенев и помощникът му Кирил Андонов си тръгнаха преди пресконференцията на тима и предизвикаха смут сред чакащите журналисти. Заради това се появиха коментари, че това е последния мач на Тенев като старши-треньор на Ботев. Всъщност недоразумението бе предизвикано от забавянето на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов заради празненствата по случай 31-ата титла на "червените". Така вместо Тенев пред журналистите застана треньора на вратарите Димитър Вичев. Ето и какво каза той:

"Честитя титлата на ЦСКА, спечелиха заслужено мача. Играха по-добре от нас, ние сме малко по-изморени защото нашата скамейка е къса откъм добри състезатели и разчитаме само на 13-14 човека. Натрупа се доста умора, а и отпадането от Литекс се отрази върху психиката на футболистите. Ще се опитаме да овладеем и преодолеем слабата серия, в която навлезнахме. Много е трудно да се играе пред празни трибуни, особено за отбор като нашия, при който публиката е 12-и играч. Виждате как загубихме мачовете с Левски и ЦСКА. Мисля, че нямаше дузпа - ако беше на "Армията" срещу ЦСКА, нямаше да се даде такава дузпа."


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).