Стоичков и Стоилов в дуел за треньор №1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:22 / 07.05.2013
2885
Христо Стоичков и Станимир Стоилов са двамата големи фаворити за треньор №1 на сезона в "А" група. Анкетните карти вече минаха през отборите, а всички футболисти дадоха вота си. Сред номинираните нямаше нито един от петимата треньори, водили "Левски" и ЦСКА през сезона - Илиан Илиев и Николай Митов на "Герена", както Милен Радуканов, Миодраг Йешич и Стойчо Младенов.

Конкуренция на Камата и Мъри правят Ивайло Петев, Петър Хубчев ("Берое"), Димитър Димитров-Херо ("Черноморец") и Велислав Вуцов ("Славия"). Но след като през миналия сезон Петев не триумфира въпреки титлата на "Лудогорец" и отличието взе Херо, сега шансовете на треньора на разградския тим отново са малки.

За момента Стоичков има преднина пред Стоилов, която едва ли ще се стопи. Най-малкото защото води "Литекс" цял сезон, а Мъри е в "Ботев" от Нова година.

Двата гранда на българския футбол трудно ще излъчат и играча на сезона. От "Левски" номинирани са вратарят Пламен Илиев и голмайсторът Базил дьо Карвальо, а от ЦСКА - само Иван Бандаловски. Нито един от триото обаче не бе безспорен през целия сезон.

В същото време "Лудогорец" дава 3 варианта в лицето на Емил Гъргоров, Марселиньо и Светослав Дяков. От "Ботев" (Пд) е Иван Цветков, а от "Славия" - Радослав Димитров. Но големият фаворит от проучването между отборите е и настоящият №1 на България Георги Миланов ("Литекс").

Сериозна битка се очертава и в анкетата за откритие на сезона между Илия Миланов ("Литекс") и Тодор Неделев ("Ботев" - Пд). Конкуренция са двама играчи на ЦСКА - защитникът Ангел Грънчов и дошлият от "Чавдар" (Етрополе) Ивайло Чочев.

Източник: "Труд"



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).