Бултрасите: Какво е да си домакин на ЦСКА на "Армията"?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
18:16 / 06.05.2013
5008
Феновете на Ботев (Пловдив) пуснаха коментар в официалния си сайт, в който пишат, че се чувстват горди, тъй като благодарение на тяхната подкрепа футболистите на Станимир Стоилов са се чувствали като домакити на стадион "Българска армия".

 

Бултрасите домакини и на последния си мач като гости в София? Нормално явление, което сигурно не учудва никой на фона на трагичното българското първенство, състоянието на отборите ни през последните години, "красивите" стадиони и не на последно място хората, които управляват родния ни футбол. Но за разлика от софийските клубове, които претърпяват криза, ние почти винаги сме пълнили стадиона си заради любимия си клуб. Особено във важни срещи като тази, в която се решава борбата за медалите (нещо непознато в последните 15 години).

Най-старият отбор в България обаче загуби пред 2 000 бултраси, които показаха мощен съпорт и не спряха да подкрепят отбора на Пловдив през всичките 90 минути. В публиката ни не се чу нито един път обидно скандиране срещу измисления отбор на "истинските майни", с които играем в сряда (8.05), и за които това бил единствения мач за година. Еми... УСПЕХ, нека по-добрият отбор победи.

Бултрасите показаха специално отношение към съдийската бригада, която "леко" подпря домакинския отбор. Гневът ни бе насочен и към Милен Радуканов, който успя да разклати отбора през изминалата пролет в "Б" група.

Източник: bultras.com



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).