Серафим Михайлов вече се е договорил с новия си клуб

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (36)
17:33 / 01.05.2013
14601
Серафим Михайлов вече на 99% се е договорил с новия си отбор, където ще продължи кариерата си, научи Plovdiv24.bg от достоверен източник. За сега се пази в тайна името на отбора, за да не бъде провален трансферът. По думи на близки до нападателя той отива в клуб, който "Ще му даде нужния респект и внимание, които ще го направят играч". Серафим навършва 18 години и има право да подпише професионален договор, а условията предложени му от Локо не го удовлетворяват. Все пак Локо ще получи обезщетение за престоя му на "Лаута".

Най-вероятно спряганите по-рано варианти днес ще се окажат невярни. Със сигурност отпада опцията Михайлов да замине за САЩ, където треньор в една от академиите е бившия му наставник Митко Джоров.

"Аз се прибирам на 25.06.13 в България, а Серафим междувременно трябва да е подписал с професионален футболен отбор. Завистта в България е по-силна от истината за отбора, така че няма да го чуете от мен", заяви пред репортер на Plovdiv24.bg Джоров.

Има вариант, ако трансферът на Серафим пропадне и той не подпише с професионален отбор, лятото да замине за няколко месеца за ЮАР, където Митко Джоров да помоли кондиционния треньор Петьо Къртев да го приеме и poработи с него 1-2 месеца. В дома на същия, когото са на подготовка там отсядат Стойко Цонов и Тезджан Наимова.



Виж коментарите (36)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).