Платини отпада от състава за мача с Ботев, Камбуров го замества

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:09 / 01.05.2013
2328
Мишел Платини със сигурност няма да започне като титуляр за ЦСКА в предстоящия мач с Ботев Пловдив. Има вероятност дори бразилецът да не попадне в групата на червените за двубоя в събота. "Тема Спорт" съобщи във вчерашния си брой, че Игнасио Варела ще загуби титулярното си място, което получи срещу Левски. Уругваецът подобно на Платини ще се раздели с ЦСКА след края на сезона.

Милен Радуканов най-вероятно ще заложи на 4-1-4-1 за срещата с жълто-черните. В линията на защитата Костадин Стоянов ще замени контузения Михаил Венков, а останалите в ариергарда се очаква да бъдат същите, които започнаха и срещу Левски. Непосредствено пред отбраната ще действа Лукас Саша, а Анисе и Марсиньо ще бъдат изнесени по-напред и ще подкрепят активно централния нападател Мартин Камбуров. По двата фланга на атаката ще действат Спас Делев и Нджонго Присо.

Шанс за изяви в хода на мача ще получи Ивайло Чочев.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).