Ботев удари Локо Сф при U19

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:11 / 29.04.2013
2259
Ботев победи с 1:0 Локо София в мач от 23-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят се игра на ст. "Пловдив" и бе изгледан от около 80 зрители.

Мачът в голямата си част се игра в половината на гостите от София, но въпреки това "канарчетата" трудно стигаха до чисти положения пред вратата на "червено-черните". През първата част най-сериозен пропуск направи Венци Гюзелев, който останал диагонално сам срещу стража на софиянци, стреля право в него.

След почивката натискът на "жълто-черните" се засили, а гостите започнаха да чистят панически топката. В 65-ата минута удар на Рангел Джамбов се отклони от страничната греда. Все пак в 78-ата минута възпитаниците на Иван Кочев стигнаха до победното попадение. Влезлият като смяна Христо Янчев пое топката на границата на наказателното поле и стреля, топката се удари в гърба на защитник в "червено-черно", изненада стража на гостите и се оплете в мрежата. До края на срещата гостите не успяха да сътворят нищо опасно пред вратата на Филип Димитров и по този начин "жълто-черните" записаха нови 3 точки към актива си.

"Доволен съм от трите точки, но от игровото поведение на моя отбор - не. Не успявахме да намерим правилния подход, за да създадем чисти положения пред вратата на съперника. Може би имаше и лека нотка на подценяване, въпреки че цяла седмица разговарях с момчетата, че такава не трябва да има.", заяви след двубоя наставникът на "жълто-черните" Иван Кочев.

Съставът на Ботев: Филип Димитров, Йордан Дочев (70` Георги Бекриев), Денислав Минев, Даниел Коков, Николай Андреев, Илиян Тосунов (65` Христо Янчев), Петър Караджов, Венцислав Гюзелев, Рангел Джамбов (75` Иван Андреев), Боримир Карамфилов и Данаил Христов (78` Даниел Спасов).

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).