Кривия похвали рефера Цветан Кръстев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:22 / 29.04.2013
2945
Спортният директор на Ботев (Пд) Александър Александров похвали главния рефер Цветан Кръстев от Варна, след победата над Литекс:

"Не мога да не похваля съдията. За първи път перфектно съдийство. Явно трябва да се дава шанс на младите рефери, за да стават футболните празници. Ако свирят съдиите така, няма да имаме никакви претенции."

Относно мача Александров заяви: "Повечето време контролирахме играта и заслужено победихме. Винаги съм казвал, че играем мач за мач. Победихме един млад и добър отбор на Литекс, поздравявам съперника за представянето. Срещу труден съперник играхме добре. Не трябва да забравяме и горещото време. Надявам се да продължаваме така. Мисля, че Ботев и Литекс играят най-добрия футбол, плюс Лудогорец. Ние си гледаме Ботев, не ни интересува дали Батков си пожелава Мъри да ги направи шампиони", завърши Кривия.

Източник: "Меридиан мач"



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).