Мъри Стоилов: За Ботев всеки мач е важен!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
15:46 / 27.04.2013
9025
За Ботев всеки мач е важен! Искам отбора да се развива и да играе добър футбол, коментира старши-треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов ден преди дербито с Литекс, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Преди началото на шампионата всички правиха сметки колко точки ще спечелим или загубим. За мен основен приоритет в тези 3 важни мача, които ни предстоят, е отборът да запази нивото, което имаше до сега, а ако може и да го подобри ще е още по добре", допълни Мъри.

"Литекс притежава добри и доста качествени млади играчи, които заслужават уважение от цялата футболна общественост и за нас ще е предизвикателство да си изправим срещу този отбор. Христо Стоичков е успял да им даде нужното самочувствие, увереност на този млад тим и смятам, че отборът се справя много добре в тази насока", каза още Стоилов.

"Очаквам утре да стане един наистина футболен празник и по добрия отбор да спечели", завърши Станимир Стоилов.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).