БФС пак се наведе мощно пред Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
18:59 / 23.04.2013
19463
Срамно! Само с тези думи можем да определим поведението на БФС при решаването на казуса със свастиките в агитката на Левски, по време на мача с Литекс. По наредби, "сините" трябваше да отнесат финансова санкция, отнемане на три точки и мач пред празни трибуни. Да ама не, понеже в БФС работят "леки жени", в лицето на шефа му Борислав Михайлов и шайката му за мокри футболни поръчки.

Левски отнесе само финансова санкция, а подобно навеждане пред един отбор е толкова скандално, че целия български футбол, начело с националния ни отбор, може да отнесе сурова санкция от УЕФА. Там Левски и Боби са никой и правилата се спазват.

"Затварянето на очите" е направено с цел на най-смешното българско дерби, или както столичани от цяла България го наричат "вечното", да има публика. Поредният автогол, защото заедно с качеството на мача, от година на година пада и посещаемостта и тя вече е под средната.

За да стане ясно за какво навеждане става въпрос, за същото провинение (знаме с пречупен кръст), други български отбори, като Ботев (Пловдив), вече са отнасяли пълния пакет наказание - пари, точки, мач без публика.



Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).