ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (24)
Нови слухове за смяна на собствеността в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:50 / 23.04.2013Коментари (71)9672
© Plovdiv24.bg
Днес редица, предимно клюкарски медии, тиражират слуха за смяна на собствеността в Локо, поредната. Този път за нов финансов благодетел се спряга собственика на велосипедната фирма Макском. Евтина сензация или опит за реклама на гърба на Локомотив не е ясно, но шансовете тиражираната "информация" да е вярна, клонят към нулата. За това намекна и Веселин Марешки, който заяви, че подобна сделка не е обсъждана и той продължава да изпълнява ангажиментите си към отбора.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Сега сме пред голяма дилема. Дали бай Вълчо вече е "Циганинът с колелото" или пък "Селянинът с колелото", тъй като новия манго-бос е от с.Първенец на всичко отгоре.
-2
 
 
Сега цели орди мисирки, а къде бяхте при ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ- 8 човека на гостуване срещу цска(клипа го има в нета, да не говорим за ДЕРБИТО в което не се явихте)...На ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ ЩЕ МУ ЧЕСТИТИМ ВСЕКИ РОЖДЕН ДЕН, А КАТО ПОЧИНЕ СЛЕД 100 ГОДИНИ И СВЕЩИ ЩЕ МУ ПАЛИМ...СЪЩОТО ГИ ЧАКА И ДЕЦАТА МУ-ПОКЛОН!!!
-4
 
 
але тези ЖЪЛТИ ПОДЛОГИ са по-големи фенове на на Пловдив от колкото на Ботев СОПУТ бре . предлагам да им подарим по една членска карта на ПЛОВДИВСКИЯ ГРАНД , сигурно това целят , да се изтъкнат пред нас с тази не престана заинтересованост . Да ги направим истински фенове на истински ГРАНД щото вземам вече да ги съжалявам хайванчетата стоят по 30 часа в денонощието пред компа за да не изпуснат нещо интересно за отбора на Пловдив . Да не мислите че е лесно, според мен си заслужиха подарък черно-бяла членска карта
+13
 
 
не всички буфери са цигани,но всички цигани са буфери
-2
 
 
Вижте сега жълти тъпоселци,на всички трябва да ви е ясно,че Локомотив Пловдив няма как да изчезне така както няма как да се затриете и вие и в крайна сметка ви има още! Затова спрете с долнопробните си мнения и банални обиди,кой бил "мангал",кой бил "негър"! Интерес към Локомотив има и винаги ще има,въпреки желанието на много от вас да сте единствените в града! Няма как да стане! Разберете го! Самите вие сте собственост на тотален циганин(не турчин а мангал) в лицето на Караибрахим,но парите му ви затварят очите а и това,което прави с клуба ви е повече от похвално и се вижда,че всичко е ОК! ......И това е напълно нормално и правилно! Отбора върви ли? Върви! Пари и дългосрочна концепция има ли? Има! Пука ли ви,че Василев е мангал и то расов? Не! Какво тогава сте тръгнали да вадите всеки,който идва в Локото какъв ли не? Жалки сте с такива реакции! Живеем в 21-ви век,само вие още сте в 18! Или по-скоро,така ви изнася?! Хайде измислете нещо по-истинско да ни обиждате,защото с "цигани" вече не върви или по-точно,колкото можете да ни наречете нас такива,толкова сте и вие! Знаете ли,че онзи ден,когато ни бихте в дербито при юношите в отбора ви имаше 3-ма чисти мангали,единия от които даже ви е капитан(добър футболист е между другото) а имате един дето е по-черен и от Карвальо,пак мангал? Само че те не са цигани нали.....щото играят при вас!? Да не говорим за останалите ви гарнитури!? Хайде поумнейте малко жълтури,защото именно тъпотията,долнопробието и комплексарщината ви отличават от нас в огромна степен,колкото и да сте "велики" в момента и колкото и да бъдете за в бъдеще! Селското трудно се изкоренява,да не кажа,невъзможно! Четете постовете на съмишленика си Станислав Стойчев и се учете!.....
+17
 
 
Всичко си дойде на място циганина със колелото собственик на ЛОКУ е това ако не е съдба.
+13
 
 
Хахахахаха.Е какви не се изредиха на проститутката от Кюстендил,ама собственик мангал-това е върхът!Цииирк!!
+18
 
 
сега може да се класирате и за ТУР Дю ФРАНС !
+14
 
 
Бизнеса му с крадени колела ли е? :) Значи и аз съм ви спонсор, след като мургавите ми откраднаха две.
+13
 
 
господин Максим Митков е идеален за вас буфери и нравите ви знае и традициите, а и на един език говорите:Д
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голям талант на Ботев празнува днес
Съдията на финала: Това е най-големият мач в България! Ще дадем най-доброто от себе си
Лудогорец вече е печелил купата при Драгомир Драганов
Ботев и Локо с общо 5 номинации в анкетата "Футболист на футболистите"
Любо Пенев е големият фаворит за нов треньор на ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: