Кривия: Павлов имаше добри прояви, но за кеча

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:09 / 21.04.2013
3796
Спортно-техническият директор на Ботев Пд Александър Александров сподели, че отборът ще подаде жалба заради отменения гол на Иван Цветков.

"Мисля, че заслужено спечелихме трите точки. За нас е важно да продължаваме с добрите игри. Имаме претенции срещу съдията. Ще пуснем жалба заради отменения гол на Цветков. Смятам, че той си беше напълно редовен. Освен това реферът не трябва да позволява да се играе така. Антонио Павлов имаше добри прояви, но за кеча. Бях убеден, че дори и Локо София да изравни, ние ще съумеем да стигнем до нов гол и да спечелим", каза Александров.

Иван Цветков също бе на мнение, че първият му гол е редовен. "Съдията ми каза, че има засада, но аз не вярвам. Не ми се случва за първи път. Имахме много положения, но не ги оползотворихме. Все пак е важно, че спечелихме", каза нападателят, цитиран от "Тема спорт".



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).