Рендето: Мъри ако иска, да се затваряме в залата и да играем балет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
09:05 / 21.04.2013
4521
Изпълнителният директор на Георги Марков бе разочарован от загубата на Локомотив София от Ботев (Пловдив) с 1:2. Шефът нападна Станимир Стоилов по повод претенциите му за грубата игра на железничарите.

"Допуснахме тактически грешки. Не е нормално във всеки мач да губим заради това. Поражението не е фатално, но на нас ни трябват точки. Писна ми от елементарни грешки. От Ботев могат да си говорят, каквото си искат. И ние можем да имаме претенции за груба игра. Това да не е балет, Мъри ако иска се затваряме в залата и да играем балет, навън е мъжка игра, битка", каза Марков. Той добави, че отборът ще се спаси от изпадане.

"Имаме доста контузени и наказани играчи. Ако Бранеков бе играл, нямаше да загубим. Съжалявам, че не зарадвахме феновете, но завръщането ни тук е радващо. Сега е важно да бием Монтана. Сигурен съм, че ще се спасим", завърши директорът, цитиран от "Тема спорт".


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).