Мъри: Локо Сф направи значително израстване през този сезон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (46)
11:02 / 19.04.2013
10902
Локомотив София направи значително израстване през този дял на първенството. Позицията, която заемат в момента не отговаря на това, което показват през втория сезон. Това отговори старши-треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов на пресконференция днес преди предстоящия шампионатен мач срещу столичани утре, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Локомотив прави ротации във всеки един мач, така че надали ще им се отрази мача за купата през седмицата, а и те разполагат с голям брой добри и опитни играчи", каза още Стоилов.

"Аз лично предпочитам цикъл сряда-събота за игра. В крайна сметка ние тренираме 2 месеца подготовка, точно за да може да ги изиграем тези 2-3 месеца за първенството на високо ниво", допълни още той. 

Специалистът също така заяви, че до последно ще изчака да види какво е състоянието на бранителя Спрокел и ако се чувства добре ще започне титуляр в "Надежда". 

С отборът няма да пътуват наказаните Бобан Грънчаров и Борис Галчев, които ще останат да се готвят под тепетата.



Виж коментарите (46)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).