Ботев и Раковски завършиха 1:1 в учебна игра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
17:54 / 17.04.2013
9018
Отборите на Ботев Пловдив и Раковски завършиха наравно 1:1 в учебна игра, която се проведе на официалния терен на стадион "Христо Ботев".

Старши-треньорът на Ботев Станимир Стоилов пусна в игра днес играчи, които по малко получават шанс за проява в първия тим. В игра също се появиха и доста от юношите на клуба.

Иван Площаков откри резултата в 35-ата минута, а новопривлеченият футболист от школата на Левски Цветан Чунчуков вкара първия си гол с екипа на "канарчетата" в 68-ата и фиксира крайното 1:1.

Лидерът в "Б" група можеше си тръгне и с победа от Колежа, но Петър Атанасов пропусна дузпа в началото на мача. Бившият играч на "жълто-черните" се опита да изпълни наказателния удар в тип "Паненка", който обаче се оказа слаб и Росен Андонов улови без проблем.

Състав на Ботев: Росен Андонов, Бобан Грънчаров, Ангел Рахов, Асен Караславов, Томаш Иршак, Християн Казаков, Костадин Дяков, Радослав Терзиев, Цветелин Чунчуков, Цветан Павлов, Николай Павлов

След почивката в игра се появиха: Павел Петков, Лазар Марин, Серкан Юсен, Венцислав Гюзелев, Боримир Карамфилов, Илиян Тосунов, Рангел Джамбов


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).