Генов: 90% от отборите могат да мечтаят и сънуват за нашите премии

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (35)
12:24 / 13.04.2013
5725
Предстои ни един много сериозен мач срещу шампиона на България. Това е отборът, който играе най-привлекателният и красив футбол, но точно в такива мачове ти дава възможност да покажеш стойностите и възможностите, които ги имаш. Това заяви на днешната пресконференция треньора на Локомотив Пловдив Стефан Генов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Йордан Юруков е извън строя за мача с Лудогорец заради контузия. Срещата също така ще пропуснат Христо Стамов и Серафим Михайлов, които се готвят индивидуално. Ще разчитам на всеки един играч, който е в групата", допълни Генов.

"Съмнявам се, че това са изказвания на Емил Велев, но в края на нещата, ако това са негови мисли, всеки човек е свободен да мисли каквото си иска. Все пак тези спекулации са несериозни за мен. Знаете каква е нашата цел да запазим 6-о място, тъй като имаме много добър бонус за това нещо. Бонус, който 90% от отборите могат да мечтаят и сънуват само. Така, че ние се стремим с нашите възможности да си изпълним поставената цел и нищо друго не ни интересува", каза още Чечо относно спекулациите на бившия треньор на "смърфовете", че пловдивчани са дали мача на Ботев (Враца).


Виж коментарите (35)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).