Алегре плакал в Ловеч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:45 / 20.04.2008
2750
Аржентинският халф на Ботев Мауро Алегре се е разплакал в съблекалнята на полувремето на мача срещу Литекс на полуфинала за купата на страната, загубен с 2:4.

Талантливият латиноамериканец съжалявал изключително много за пропуска си в 38-ата мин на двубоя и не успял да скрие сълзите си. При резултат 0:0 Алегре отне топката от Сандриньо, озова се сам срещу вратаря Тодоров, но би в аут. Невероятният техничар на полувремето е бил окуражен от всички свои съотборници и треньорския щаб.

Роденият през 1988 г. аржентинец напоследък загатва все повече и повече за огромния си потенциал и демонстрира отигравания от висока класа. Той пристигна в Пловдив през есента на 2005 г., а през миналото лято прекара 2 месеца в швейцарския Лугано. Считаният за сигурен трансфер обаче пропадна в последния момент. Президентът на Ботев Димитър Христолов беше склонен да се раздели с 50% от правата на младока, но шефовете на швейцарския клуб искаха да закупят правата му изцяло срещу сравнително ниска трансферна сума.
Освен него в състава на Ботев има само още един чужденец - мароканецът Мохамед Семал. Въпреки това шефовете на Ботев от известно време действат по процедурата за получаване на българско гражданство от Алегре.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).