Локо с множество кадрови проблеми преди мача с Вихрен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:16 / 17.04.2008
4201
Отборът на Локомотив има доста кадрови проблеми преди съботното домакинство срещу Вихрен. "Смърфовете" ще трябва да се лишат от услугите на множество футболисти, част от които титуляри. Аут за двубоя е контузеният от началото на сезона Бърнард Хейгън. Александър Бранеков също има болки в областта на корема, въпреки това е стиснал зъби и тренира, но не е готов на 100% за участие в срещата. Даниел Моралес е аут до края на сезона, след контузията, която получи срещу Черно море. Димитър Илиев все още е с разтежение след дербито с Ботев и не тренира пълноценно. Анатоли Тодоров, който бе зверски контузен от ветерана Пламен Крумов в двубоя срещу Черноморец, също пропуска остатъка от сезона. Стойко Сакалиев все още не може да се възстанови от травмата, която получи още в първия пролетен кръг срещу Локомотив (София). Дани Кики също изпитва болки и не е ясно дали ще успее да се възстанови за двубоя, докато Даксон Да Силва е с наказание заради натрупани картони и твърдо пропуска мача с Вихрен.

Заради множеството контузени двама от юношите на Локо тренират с първия отбор, като дори има шанс да попаднат в групата. Това са Любомир Цеков и Християн Попов. Треньорът на "черно-белите" Драган Канатларовски заяви, че това попадане на юноши в първия състав не е инцидентно и че той и за в бъдеще ще разчита на "черно-бялата" школа, като собствените юноши ще се превърнат в първи избор при търсене на попълнения за представителния отбор. От тях зависи дали ще покажат необходимата класа, за да попаднат при мъжете.

Канатларовски заяви, че остатъкът от сезона не е отписан и ще се използва за окомплектоване на състава за в бъдеще. В тази насока след няколко срещи ще започне налагането на Мартин Сечков, тъй като титулярът Иван Иванов се връща в ЦСКА. Канатларовски заяви, че никой няма да запази мястото си в Локомотив през следващия сезон, благодарение на изявите си до момента. Той е категоричен, че младите футболисти на "смърфовете" не могат да разчитат на стара слава и в мачовете до края на сезона ще трябва да заслужат мястото си на "Лаута".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).