Димитър Христолов: Левски могат само да се снимат с Христов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:03 / 15.04.2008
3867
В Ботев са постъпили оферти от пет чуждестранни отбора за Георги Христов. Това съобщи президентът на "жълто-черния" клуб Димитър Христолов. Той отказа да назове имената на тези тимове с мотива, да не се разконцентрира нападателя на "канарчетата" за предстоящите важни мачове. Президентът на Ботев добави само, че предложенията са достатъчно сериозни, но ще бъдат разглеждани след края на първенството.

"Колкото до информациите, че Левски ще вземе или е взел Георги Христов ще кажа, че те могат да се снимат само с него. Категоричен съм, че нашият голмайстор ще играе в България в Ботев и ще бъде продаден само в силен чуждестранен отбор за много пари", заяви Димитър Христолов. Според него информациите за трансфер на Георги Христов в български отбори се пускат, за да бъде разконцентриран Ботев за предстоящите мачове.

Източник: БТА


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).