Децата на Локо спечелиха третото издание на турнира "Купата на Капитана"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:43 / 25.03.2013
3621
Децата на ФК "Локомотив 1926" родени 2001 година с треньор Васко Ангелов спечелиха силния футболен турнир, организиран от ФК "Ботев" в памет на дългогодишния им капитан Райко Стойнов, след като победиха всички участващи отбори. На финала "черно-белите" победиха отбора на ФК "Ботев" и спечелиха купата.

"Отборът на Локомотив се отличаваше от останалите тимове и заслужено триумфира. Имаше добри и комплектовани отбори. Съжалявам, че турнирът се отложи на два пъти заради лошото време, но няма смисъл да се рискува със здравето на децата.

От догодина имаме амбицията турнирът вече да се провежда на базата на Ботев в "Коматево" и мащабите му да са много по-големи. Идеята ми е да има не само отбори от област Пловдив, а от цяла България, а защо не и от близки до България държави. Също така може да се увеличи и бройката футболисти на терена - от 6+1 да станат 8+1, но това зависи от условията в Коматево", заяви след края на турнира синът на легендарния капитан на "канарчетата" Райко Стойнов - Тони Стойнов, цитиран от официалния сайт на "жълто-черните".

 



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).