Локо падна с 2:0 от ЦСКА, бутилка от публиката уцели Краси Димитров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:01 / 12.04.2008
8247
Локо падна очаквано като гост от ЦСКА с 2:0 в двубой съпътстван със слаб футбол и скандали. След слабо първо полувреме съдията Асен Николов реши да спасява слабия отбор на домакините и свирна абсолютно измислена дузпа, която яловата "перла" Неи пропусна. В средата на второто полувреме при излизането си от терена след смяна, капитанът на "смърфовете" Красимир Димитров бе замерян с бутилки, като една от тях го уцели. Това определено е инцидент СЪС последствия и ако дисциплинарните комисии към БФС прояват към ЦСКА дори и 10% от строгостта, с която се отнасят към инцидентите с феновете на Локо, означава, че "армейците" остават два двубоя без публика.

След слабо първо полувреме, в което двата отбора не успяха да създадат 100-процентово положение за гол, след почивката домакините заиграха на по-високи обороти, търсейки попадение. При едно центриране в 52-та минута Удоджи се строполи необосновано на земята, но това бе достатъчно на главния рефер да посочи бялата точка. Бразилецът Неи застана зад топката, но стреля в аут.

Малко след това Удоджи все пак успя, макар и с помощта на късмета да открие резултата. Той стреля към Стоян Ставрев, топката се отклони от защитник на "черно-белите" и попадна в мрежата за 1:0.

Само 5 минути по-късно, в 62-та Йордан Тодоров с хубав пробив нахлу в наказателното поле на "черно-белите" и удвои.

Румен Горанов на няколко пъти от пряк свободен удар застраши Ивайло Петров, но нямаше късмет да реализира. Преди почивката пък Мартин Сечков получи подарък от играчите в "червено" след едно центриране, но се засуети и не успя да отбележи.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).