Тенчо Тенев: Футбол без фенове, не е футбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:38 / 12.04.2008
2093
"Ние си играхме за трите точки и си ги спечелихме. Нужни ни бяха и ги взехме. Цикъла е сряда - събота - сряда. Има доста умора, доста пропуски. Не е приятно - футбол без фенове, не е футбол". Това бяха думите на страши-треньора на Ботев на пресконференцията след мача с Марек.

"Честитя победата на Ботев, надиграха ни, по-добрия тотбор бяха. На този етап явно толкова можем, ще продължим борбата за оставане в групата до край, президента мисли и за по-класни играчи", каза кондиционният треньор на Марек Богданов, който замести тсъстващия старши-треньор Коцев.

"Г-н Коцев няма вина за загубата, той дойде при завършен факт. Имаше няколко наказани и контузени футболисти. Започваме мача, от 11 човека, четирима - юноши. Това е положението при нас в момента. Не мисля, че Коцев ще абдикира. Той е достоен човек, знаещ и можещ", допълни специалиста от Дупница.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).