ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станислав Костов наниза хеттрик за победа с 4:0 над Видима
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:56 / 22.03.2013Коментари (56)12697
"Ботев" Пловдив победи с 4:0 "Видима" Раковски в контролна среща, играна днес на стадион "Христо Ботев". С хеттрик за "канарчетата" се отчете Станислав Костов (11, 14, 73), а четвъртото попадение за пловдивчани реализира Луис Педро (75).

"Жълто-черните" не срещнаха никаква съпротива от своя опонент и в тренировъчно темпо стигнаха до победата срещу втородивизионния тим. Неофициален дебют с екипа на "Ботев" Пловдив записаха юношите Рангел Джамбов и Боримир Карамфилов, които се появиха в игра 10 минути преди края.

Станислав Костав изведе пловдивчани напред в 11-ата минута. Нападателят получи брилянтен пас от Боби Галчев зад защитата на гостите и с прецизен удар в далечния ъгъл откри.

Само три минути по-късно Костов вкара втория си гол в мача. Бившият играч на ЦСКА бе оставен непокрит в пеналтерията от бранителите на гостите и с глава прониза мрежата на Видима за 2:0. При такъв резултат се оттеглиха и двата тима на почивката. 

През втората част "Ботев" Пловдив вкара нови два гола във вратата на "Видима" Раковски. Станислав Костов оформи своя хеттрик в 73-ата минута от дузпа, а само две по-късно Луис Педро също се разписа сред голмайсторите преодолявайки технично вратаря на гостите за крайното 4:0.

Ботев Пд - Видима 4:0
1:0 Костов (11)
2:0 Костов (14)
3:0 Костов (73)
4:0 Луис Педро (75)

Ботев Пд: Андонов (Филип Димитров), Перейра (Артур), Рахов (Караславов), Спрокел (Терзиев), Христов, Иршак (Казаков), Галчев (Павлов), Дяков (Огнянов), Цветков (Вандер), Педро (Карамфилов), Костов (Джамбов);


Още по темата: общо новини по темата: 10
27.03.2013
27.03.2013
26.03.2013
25.03.2013
25.03.2013
24.03.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+22
 
 
Отборът ни по настоящем има друго ниво, на отбор от върха на А група. В мача ни за купата с Лудогорец точно преди година най-ярко се виждаше разликата в класите между стария ни отбор и най-силните от А група. Предния сезон тази разлика беше стопена. Това се видя пак на мача с Лудогорец. А сега вървим напред с бързи стъпки. Всичко това дава отговор на въпросите на прежде коментиращите, защо бяха освободени футболистите ни от стария отбор, участващ във В и Б група. Ние сме свързани емоционално с тези момчета, бяхме едно цяло с тях, в добро и в зло. Убеден съм, че и те са свързани завинаги с нас. Ще се радваме на успехите им. Имаме възможност още на мача в Монтана да покажем своята благодарност към един, който остана част от нас - Христо Иванов. Да го аплодираме, да скандираме името му.
+20
 
 
Имаше хъс , но и настроение и усмивки , което също е добре. Въобще , заформяме сериозен потенциал в средната линия и в нападение. Много се радвам за Костов, щеше да е голяма грешка да го изпуснем.Мариян внася много елегантност в играта.Галчев и Иршак са бетон.Защитата все още е по слабото ни звено - но от този мач нямаше как да се види. На мен централната двойка защитници не ми изглежда стабилна . Все-пак е очевидно с 80% от миналогодишните играчи, отбора показва съвсем друго лице и характер.Нямаме само един лидер, усеща се вече колектива.
+21
 
 
Не мога да си обесня как Галчев не е повикан в национала,а там са Гаджев,Илиев,Златински,Сърмов?????
+13
 
 
Браво.Похвално.Напред и нагоре наш Ботев.Едни се раждат със крила,други с наколенки.
+8
 
 
Ето това момче Костов , трябва да се налага и му се дава повече шанс . Така и вуйчо Ваню ,ще се чувства доста по-комфортно от втора позиция . Педро също показа класа , наподобяваща тази на Вандер и учудващо защо Мъри не му даде и 10 минути шанс до тука след ,като единствено за него бе платена трансферна сума.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
+6
 
 
дали не трябва да се търсят противници от по-висока класа при контролите, които да оказват натиск на защитата ни??? ..... ..... ..... допускаме много леки голове в официалните мачове и за всеки един е ясно, че имаме явна липса на обиграност при централните ни защитници...
+11
 
 
Галчев и Иршак - уникати, Дяков става неудържим, Костов и Педро почват да израстват в играта си! Конкуренцията е на ниво и Мъри я поддържа супер! Ай Канариииии!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 22.03.2013 г.
+14
 
 
Невероятен кеф е играта на опорните халфове! Разбивачи от класа, особено Галчев. Браво на него! До там стигаха и повечето атаките на Левски в предния мач. Голямо предимство е това! Така бързо се организира и атака ...и головете не закъсняват! Много се радвам и за борбената игра на Стан днес!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: