Феновете на масово събиране за "Бесика"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (257)
14:17 / 20.03.2013
17788
Тази неделя от 13.00 ч. в концертна зала на бившият "партиен дом" цялата локомотивска общественост ще бъде обединена от проект "Трибуна Бесика". На масовата сбирка ще присъства собственикът Веселин Марешки, който изрази готовност да изгради новата фен-трибуна, а в подкрепа на това негово начинение на Лаута вече трети ден усилено се събират подписите на всички локомотивци.

Целта на начинанието е инициативата да достигне до максимално повече фенове на Локомотив, както и да бъдат зададени всички въпроси, на които лично финансовият благодетел на клуба да даде своите отговори. Присъствието си на срещата са потвърдили още всички съпричасни и тясно свързани с реализацията на проекта, с което всички отговори ще бъдат публично достояние от първа ръка.

Фен-клубът на Локомотив призовава цялата пловдивска и локомотивска общественост, която се вълнува от реализацията на проект "Трибуна Бесика" и модернизацията на стадион "Локомотив" в парк Лаута да присъстват на насрочената сбирка.

Източник: LPortala.net



Виж коментарите (257)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).