На Лаута подкрепят инициативата на Марешки в построяването на "Бесика"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (136)
09:41 / 19.03.2013
9609
Феновете на Локомотив се мобилизираха да подкрепят финансовия благодетел на клуба Веселин Марешки в намеренията му да изгради новата трибуна "Бесика" на стадион Локомотив.

Самият той заяви пред обществеността в неделя, че е готов да остави трайна следа в клубната история чрез такава инвестиция в инфраструктурата на спортната база, при положение, че усети подкрепа и признателност от страна на "черно-бялата" общественост.

Локомотивската общност може само да адмирира тази инициатива - защото реализирането на проекта "Бесика" би донесло полза не само на Локомотив, но и на Пловдив.

Ето защо от вчера на Лаута фенове от всички възрасти започнаха подписка, в която зад каузата да застанат всички съмишленици на идеята. Тя е инициирана от новата структура на фен-клуба, заедно с подкрепата на фен-групите на Локомотив.

Подписката е на разположение на всички фенове целодневно на входа на комплекс "Локомотив", както и във фен-магазина на Лаута, като още в първите часове бе отчетена сериозна активност, въпреки липсата на гласност в обществото.

Организаторите призовават за единност между всички фенове на Локомотив и проявена активност в следващите дни.

Източник: LPortala.net



Виж коментарите (136)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).