Марешки: Прекратявам взаимоотношения с Локо Пд след края на сезона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (170)
11:03 / 17.03.2013
25458
"Ангажиментът ми е до края на шампионата. Ще изпълня това, което съм поел като отговорност и ще издържам отбора до финала на първенството. След това прекратявам взаимоотношения с клуба", заяви в ефира на Нова телевизия варненският бизнесмен.

Марешки финансира Локомотив (Пловдив) от миналата есен, когато спаси "смърфовете" след раздялата им с Константин Динев. И до ден днешен обаче аптекарският бос не получи акциите на клуба, които не са на негово име.

Вчера "черно-белите" прекъснаха серията си от 8 мача без загуба у дома, като паднаха 0:2 от ЦСКА на "Лаута". Още по време на двубоя се засилиха подозренията, че Марешки ще се маха от клуба. Причината беше, че бизнесменът не се появи на трибуните, макар обикновено да не пропуска завързаните срещи на Локо (Пд).

Миналата седмица Марешки бе обвинен от бившия шеф на феновете на "смърфовете" Костадин Славов, че искал подкрепа на изборите, за да продължи да налива пари в клуба. Бизнесменът отрече, но не е тайна, че в момента не му е до футбол, след като се раздели с коалиционния си партньор Яне Янев.

"Няма да допусна подобно отношение към мен. И още нещо. Казват, че съм в Локомотив, за да гласуват феновете за мен на изборите. Призовавам привържениците на отбора да не гласуват за мен. Само тези, които искат да променят България", каза още Веселин Марешки.



Виж коментарите (170)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).