Спартак победи Свиленград с 2:1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:59 / 09.04.2008
2272
В изключително скучен мач Спартак победи Свиленград с 2:1 и засили отбора към "В" група. През първото полувреме головете отбелязаха Филип Флоров от Свиленград, който вкара автогол, както и Пламен Стоянов. Победното попадение за Спартак падна през второто полувреме и бе дело на Николай Павлов. Интересното бе, че Спартак днес играха в експериментален състав.

През първото полувреме единствените опасности се превърнаха в голове. Филип Флоров засече пас на Йордан Христов към собствената си врата в 30 мин и откри резултата в полза на домакините. Голът за Свиленград дойде след далечен удар на Пламен Стоянов в продължението на първото полувреме, който вратарят на Спартак Васил Василев не успя да спаси.

През второто полувреме в игра влезнаха Митко Ценовски и Николай Павлов, които раздвижиха играта на "гладиаторите". В 50 мин. Ивайло Димитров пропусна да изведе своя отбор напред, като не успя да се възползва от грешка на вратаря на гостите, който изпусна топката след корнер. Димитров обаче не успя да нацели празната врата. В 54 минута Пламен Стоянов засече пас на свой съотборник и вкара гол, който обаче бе отменен поради засада. В 66 мин. Николай Павлов овладя центриране на Йордан Христов и необезпокояван в наказателното поле вкара победния гол за Спартак.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).