Бакалов: Стоилов върна настроението

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
10:44 / 11.03.2013
2475
Главният скаут на Бо­тев Пловдив Марин Бакалов говори пред "Тема Спорт" след победата на канарчетата с 2:0 над Лев­ски.

"Безкрайно съм радо­стен от успеха. Получи се много добър мач, истински празник за Пловдив. Много рядко се вижда у нас пре­пълнен стадион. Сякаш се върнахме назад във време­то - в дербитата отпреди 20-30 години. Обстановка­та беше невероятна, фут­болистите играха превъз­ходно. Получи се истински спектакъл и сериозна бит­ка на терена. Всички сме щастливи от развоя на ма­ча и най-вече от настро­ението по трибуните", ка­за Бакалов.

Той коментира и промените, които Станимир Стоилов е донесъл на отбора.

"След идването на Станимир Стоилов се вижда, че има настроение и самочувствие в играта. Не само на терена, върна се настроението и по три­буните. В края на краища­та това е и целта на фут­бола - да радва хората и те да са щастливи и доволни. Срещу Левски се получи и друго хубаво нещо - имаше взаимна връзка между футболисти и привърженици.

Публиката повлия много на настроението на футболи­стите и те й се отблагодариха с прекрасна игра. Обстановката бе невероятна и определено тя ще остане в съзнанието ми завинаги. Не желая да коментирам отделни състезатели, то­ва е работа на треньори­те. Важното е, че отбо­рът бе стегнат и не оста­ви шансове на Левски", за­върши Бакалов.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).