Локо продължи с доброто си представяне, взе точка в Ловеч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (113)
19:54 / 09.03.2013
15122
Локомотив Пловдив продължи доброто си представяне в "А" група. Възпитаниците на Стефан Генов завършиха 2:2 като гост на Литекс в мач от 17-ия кръг на "А" група. Това бе седми пореден мач на пловдивчани без загуба в родното ни първенство. 

Двата отбора решиха да не се церемонят много и заложиха на атаки от първата минута. В 10-ата минута Исмаил Иса откри резултата, след чудесна асистенция на Георги Миланов. Пловдивчани наобиколиха съдията след гола, заради съмнения за засада, но полза от това нямаше.

Гостите мигновено реагираха и в 29-ата изравниха чрез Рангел Абушев. Крилота на Локо Пд се възполза от прекрасно центриране на Атанас Атанасов и с глави вкара за 1:1.

След гола възпитаниците на Христо Стоичков отново тръгнаха в атака и седем минути преди края на първата част отново поведоха. Футболист №1 на България през 2012г. Георги Миланов набара коженото кълбо от воле и с топовен изстрел нацели страничен стълб, но за негов късмет след това се оплете в мрежата за 2:1.

Преди началото на втората част рефера прекъсна срещата за около минута, след като феновете на пловдивския тим хвърлиха димки на терена. 

В 53-ата минута Литекс бе много близо до трети гол. Георги Миланов пропусна да отбележи за втори път, след като бе пресрещнат в точния момент от Йордан Господинов.

Точката за "черно-белите" донесе резервата Диего Фераресо, който се възползва от груба грешка в защитата на домакините в 76-ата минута и останал сам срещу Пиргов не сгреши за крайното 2:2.

В следващият кръг Локо Пд приема ЦСКА. Мачът е на 16 март.

Литекс - Локомотив Пд 2:2

Литекс: Пиргов, Недялков, Божиков, Славчев (77' Стеньо Жуниор), Ванжер (60' Цветанов), Иса, Попов, Г. Миланов, Цветков, Бодуров, Ваюши

Локомотив Пд: Господинов, В.Георгиев, Котев, Кавдански, Златински, Марков, Атанасов, Д. Георгиев (46' Диего), Абушев, Мирчев (70' Маламов), Стефанов (81' Садула)



Виж коментарите (113)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).