Собственикът на Локо: Не се притесняваме от Литекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
09:41 / 09.03.2013
5196
Собственикът на Локомотив (Пд) Веселин Марешки сподели пред "Тема Спорт", че отборът не се притеснява от Литекс въпреки победата им над ЦСКА в София.

"Те показаха силна игра срещу ЦСКА на "Армията", но това няма значение. Христо Стоичков няма какво да го коментираме. Обикалям света и единственото име, което споменават, и то много години, след като е прекратил кариерата си, е неговото. Дори на Нова година, когато кацнах в Австралия, тръгнаха да ме проверяват и ме питаха откъде съм и като чуха, че съм от България, казаха "Давай, давай, минавайте, Христо Стоичков, минавайте". Той е най-голямата звезда у нас. Колкото и да го оплюват, като треньор той се справя много добре. Винаги се намира някой некадърник, който да го изкара черен. Аз не мога да кажа на черното бяло. Стоичков е изключителен, Литекс е добър отбор, но ние няма да се предадем и ще отидем да се борим за успеха, не се притесняваме от тях", каза Марешки.

Той добави, че никъде у нас не дават такива премии като в Локомотив. "Следващите два кръга са ни много важни. В тях ще играем съответно с Литекс и ЦСКА. Ако спечелим, те могат да ни изстрелят в тройката. Така че съм направил всичко възможно момчетата да се чувстват спокойни и мотивирани. За другите отбори е много по-важно да спечелят. Ние просто ще си играем играта. За двата мача съм обещал на момчетата общо 90 000 лева. Мисля, че такива премии в България няма никъде", допълни Марешки.

"Обявил съм 700 000 лева отборна премия за влизане в тройката. Дай Боже да имаме късмет и да успеем да го постигнем. Целта ни е да сме по-напред от 7-ото място, на което бяхме на полусезона. Уверен съм, че ще се придвижим по-нагоре. Според мен селекцията предразполага за това. Трябва само още малко момчетата да се обиграят. Мисля, че ние сме единственият отбор, който играе с 90 процента български футболисти. Влагаме в нашето и ги развиваме", каза собственикът на Локомотив (Пловдив).


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).