100 бона за "канарите" при бой над Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:30 / 08.03.2013
4165
Огромна премия от 100 000 лв. може да заработят футболистите на Ботев (Пловдив), ако победят Левски, твърди "България днес". Мачът е утре от 15 часа в Пловдив.

За българските стандарти това е много голям бонус, но собствениците на Ботев могат да си го позволят. Треньорът Станимир Стоилов е убедил ръководството да стимулира играчите, защото двубоят може да се окаже ключов за европейските амбиции на клуба.

За сравнение - практиката в Левски е играчите да получават по 2000 лв. премия за победи срещу всички съперници, с изключение на Лудогорец, Литекс и ЦСКА. Срещу тези 3 отбора бонусът е двойно по-голям. Случвало се е президентът на Левски Тодор Батков да дава и повече пари, когато мачът е особено важен. Това е решение, което той взима лично и не е заложено във вътрешноклубния правилник.

За наставника на домакините мачът е от изключително значение. Стоилов е бивш треньор на Левски и гори от желание да се докаже, че беше несправедливо уволнен от "Герена". Освен това Мъри ще трябва да защити големите си претенции на треньор с висока заплата с резултати. Той бе доведен на "Колежа", за да осигури на клуба европейски статут. Това няма да стане без победи срещу силни съперници.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).