Стефан Генов пред Plovdiv24.bg: Не отиваме обречени в Ловеч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:45 / 06.03.2013
3453
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Стефан Генов даде специално интервю за Plovdiv24.bg относно предстоящия мач на "черно-белите" в Ловеч срещу местния Литекс. Ето какво заяви наставникът:

"В последните два мача бяхме надиграни от Литекс, но шансът и късметът тогава не бяха на наша страна. Също така и имахме много контузени футболисти за срещите с тях. Дори последният двубой в Ловеч го изиграхме с трима юноши, а четвърти влезе като резерва. Така, че сега сме в доста по-добра позиция", коментира пред Plovdiv24.bg Чечо. 

"Мачът в Ловеч е един от трудните срещи, които ни предстоят. Тук срещу ЦСКА и Черно море ще ни бъде по-леко", допълни Генов.

"Отборът на Литекс, както и този на Лудогорец показват най-добър, рационален и приятен за гледане футбол, и от тази гледна точка ще ни бъде доста трудно, но при всички положения не отиваме обречени в Ловеч", каза още той.

"Има слабости в отборът на Литекс. Имаме си своите плюсове, от които може да се възползваме срещу тях. Наблюдавах играта им срещу ЦСКА. Реалисти хора сме, знаем че фаворит в този мач е Ловеч, но всичко е възможно във футбола", завърши Стефан Генов

За да чуете всичко интересно какво каза наставникът на Локомотив за мача в Ловеч, за селекцията, за поставените цели на Веселин Марешки пред отбора, както и очакванията му през пролетния полусезон, гледайте по-късно цялото интервю в спортното предаване на Plovdiv24.bg "Vip Sport".


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).