ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (23) | Вчера (21)
"Цар Симеон" събира сърбите за старта в Казанлък
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 02.04.2008Коментари (0)913
© Plovdiv24.com
Старши треньорът на "Цар Симеон Рея96" Петър Павлов реши да събере в отбора и шестимата си сръбски колоездачи за предстоящия старт за купа "Георги Коев" в Казанлък тази неделя. Заради ангажиментите на Драган Спасич, Александър Дукич и Горан Шмелцерович в националния отбор на западната ни съседка за международните турнири на шосе в Италия и Хърватска - "ЗСД Трофи", "Пореч Трофи" и "Истриан Спринг", валидни за световната ранглиста, и тримата бяха извън състава близо 2 месеца. Те пропуснаха двата старта на нашите край морето в началото на сезона - критериумите за купа "Бургас" и купа "Слънчев бряг".

Другият сръбски колоездач на "Цар Симеон Рея96" - Игор Пайович, който отказа участия за националния отбор на Сърбия заради лични неуредици с тяхната федерация, обаче не е спирал да се състезава за "Цар Симеон Рея96" в стартовете от началото на сезона. Пайо отново ще бяга за пловдивския велоклуб в Казанлък, заедно с новопривлечените от "Железничар"(Ниш) негови сънародници Стахиня Ракичевич и Иван Рвович.

"Реших да си върна в състава едновременно и шестимата сърби, за да преценя моментното им състояние и спортна форма. Тези, които обаче не покажат това, което очаквам от тях, могат и да пропуснат някои от следващите ни стартове", коментира Павлов. Според спеца този старт в Казанлък ще бъде генерална проверка и за шестимата чужденци в тима.

Освен сърбите, дугите колоездачи, които ще карат за представителния тим на "Цар Симеон Рея96" на турнира в Казанлък, са националите Дамян Филипов и Пламен Димов, както и дебютиращите този сезон при мъжете Светослав Недев и Борислав Иванов. Така пловдивският клуб ще участва в този старт с рекордния брой 10 състезатели.

Традиционният турнир за купа "Георги Коев" в Казанлък, чийто домакин е местният клуб "Лястовица", ще бъде еднодневен - само в неделя. Сутринта колоездачите ще участват в изкачването на връх Бузлуджа, което е с дължина на трасето малко над 15 километра. Следобед колоната ще се пусне във втория специален етап от надпреварата - в критериума по улиците на Казанлък, който е дълъг около 65 километра.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
С късен обрат: ЦСКА 1948 взе победата срещу Ботев
Локо потвърди раздялата с Томаш, Бащата и Мирчев ще водят тима срещу ЦСКА-София
Ботев с много променен състав срещу ЦСКА 1948
Александър Томаш приключи окончателно с Локо след разправия с Крушарски?
Четирима от Локо отличени сред най-добрите в елитните юношески групи
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: