БФС покани клубовете от "А" и "Б" група на семинара в Сливен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:49 / 20.02.2013
2609
Ръководството на Българския футболен съюз покани изпълнителните директори на всички клубове от "А" ФГ и "Б" ФГ на семинара на съдиите и делегатите, който вече започна в Сливен и ще продължи до 24-ти февруари. Целта е представителите на професионалните отбори да бъдат запознати с новостите в правилата при организация на футболна среща, за които ще бъдат информирани и съответните делегати на мачовете, които следят за реда и поведението на длъжностните и служебните лица, както и на феновете.

Изпълнителните директори на професионалните клубове ще получат списък, в който подробно ще бъдат описани и действията, които следва да бъдат предприети, когато става дума за спазването на етични норми, за провеждането на всеки двубой в рамките на феърплея, за контролирането на дискриминационните прояви, хвърлянето на предмети и употребата на пиротехнически устройства. БФС е твърдо решен да наказва всяка проява извън нормите и се надява да получи пълно съдействие от клубовете.

Ролята на клубовете е важна и по отношение на контакта с привържениците, за да може и те да са наясно с последствията, които ще понесат не само техните отбори, а също така и всички национални гарнитури, при положение, че се стигне до неспазване на правилата при организация на футболна среща.

Семинарът за делегати на мачове от "А" ФГ и "Б" ФГ ще бъде на 22-ри и 23-ти февруари, като след неговия край, планиран за 11:00 часа в събота, ще започне и срещата с изпълнителните директори на професионалните клубове в България.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).